TONALITY® előnyök

A KERÁMIA HOMLOKZAT ELŐNYEI

 

Egy homlokzat, rengeteg előny

 

Természetesen sokoldalú – így mutatkoznak be a TONALITY® kerámiaelemei. A színek, felületek és formátumok széles választékának köszönhetően a homlokzatok kialakításának nincsenek határai. Alacsony felülettömege miatt egyszerű hátszerkezetet, valamint rugalmas és gyors szerelést tesz lehetővé. Összességében a kiváló minőségű kerámiahomlokzat egyszerűen gazdaságos.

 

Álmodj velünk csodaszép homlokzatokat

Németországból, Westerwaldból

Westerwaldban találhatóak Európa legnagyobb és legjobb minőségű agyaglelőhelyei. Büszkék vagyunk 150 éves égetési hagyományunkra, amely során a természet közelségében, a legkorszerűbb technológia és elkötelezett szakemberek segítségével készítjük a legmagasabb minőségű kerámiaelemeket, amelyek világszerte megvalósuló projektekhez szállítunk.

A mi súlycsoportunk

A jövőbe tekintünk

Nem félünk az összehasonlítástól

A TONALITY® eljárásnak köszönhetően a TONALITY® kerámiaelemek egyetlen héjban és alacsony felület tömeggel gyárthatók. Ugyanakkor az elemek rendkívül nagy szilárdsággal rendelkeznek. Összességében a hátszerkezet jelentősen csökkenthető, így időt, anyagot és ezáltal költségeket takaríthat meg.

Kompozitok, műanyagok vagy vegyszerek? Ezeket nem használjuk a kerámia elemek gyártásakor. A Westerwald agyag természetes előnyei annyira lenyűgözőek, hogy nincs szükség adalékanyagokra. Ez jót tesz az környezetnek és az emberiségnek egyaránt.

A TONALITY® kerámiaelemei nagyon jó környezeti egyensúlyt biztosítanak a gyártás során. Egyszerű és gyors feldolgozást, valamint élethosszig tartó tartósságot nyújtanak, amely mellett sok más átszellőztetett rendszer réginek tűnik.

Erős minden tekintetben

Rejtett rögzítéssel

Takarítson meg szerelési időt

Tulajdonságait tekintve TONALITY® kerámia homlokzataink szuperhősökké válnak: ütés- és karcálló, UV- és fagyálló, graffiti álló valamint ellenáll az időjárás- és hőhatásokkal szemben. A TONALITY® kerámia homlokzatok minden kihívást elviselnek – nem veszítenek sem formából, sem színből.

A könnyű kezelhetőség mellett a TONALITY® kerámia homlokzatok láthatatlan rögzítési rendszerükkel is lenyűgöznek. A fugaszélességek szabadon választhatók 2-8 mm között.

Adaptív (ADS) és alaprendszerünknek (BAS) köszönhetően a TONALITY® kerámiaelemek felszerelése gyors és egyszerű: csak akassza a hátszerkezetre és kész. Nincs kapocs, nincs látható rögzítés így stressz sem lesz. A kerámiaelemek utólagos cseréje éppilyen egyszerű.

 

 

Az egyéniség magától értetődő

A homlokzat követi az Ön ötleteit

Biztonság minden esetre

A TONALITY® kerámia homlokzatok mindig egyediek. Az Ön kívánságainak nincsenek korlátai. Színek és strukturált felületek széles választéka mellett a speciális design megoldások szakértői vagyunk. Egyszerűen azért, mert képesek vagyunk rá

Felülről lefelé, balról jobbra – vagy akárhogyan: A rugalmas TONALITY® rendszerek előre meghatározott beépítési irányok nélkül is szerelhetők, továbbá ívben vagy akár fej fölött is biztosan tartanak vagy szükség szerint egyszerűen szétszerelhetők.

Mind a hátszerkezet, mind a kerámiahomlokzat ellenáll szinte bármilyen körülménynek; az EN 13501-1 szerint A1 osztály szerint nem éghető, és ha szükség van rá, akkor a rendszer még földrengésbiztos is.

Álmodj velünk csodaszép homlokzatokat

Nagyteljesítményű felület

A TONALITY® kerámia homlokzatok strapabíróak. Legyen szó graffitiről, időjárásról, hőhatásokról, fizikai behatásokról (ütés vagy karcolás), a TONALITY® eljárás összehasonlíthatatlanul nagy teljesítményű felületet ad a kerámiaelemeknek, mintha a homlokzatok mindennap ilyen igénybevétellel találkozna. És emellett elképesztően jól is néznek ki.