BRUAG perforált lapok

BRUAG perforált erkélykorlátok

Stílusos, perforált, lézervágott erkélykorlátok

CELLON®: Az erkélykorlát belátás gátlása személyre szabható a tervezés teljes szabadságával. Több mint 100 perforációs mintával vagy egyedi elképzelések megvalósításával biztosítható, hogy az erkélykorlát segítségével az épület harmonizáljon a környezetével. Gyakori igény a teljes felületen perforált korlát, de kompaktabb megoldás lehet, ha a korlát alsó része perforáció nélkül készül és csak a felső része a nyitottabb, így megakadályozva az utcáról való belátást, de biztosítva az erkélyről a kilátást.

BRUAG perforált csúsztatható és összecsukható árnyékoló elemek

A CELLON® perforált, lézervágott árnyékoló panelek nemcsak csökkentik a napsugarak erejét, de szép fény-árnyék játékokat is teremtenek. A perforáció mennyiségének segítségével rugalmasan szabályozható az árnyékolás mértéke. A könnyű HPL anyagnak köszönhetően egyszerűen kombinálhatók különböző szerkezetekkel, így könnyű őket mozgatni és alkalmazkodni az aktuális igényekhez.

BRUAG perforált erkély válaszfalak, szekrények

A CELLON® és a FORMBOARD TOP PINE® erkélyelválasztók széles skáláját kínálják az Ön igényeinek megfelelően. Akár teljesen átláthatatlan paneleket, félig átlátszó perforációval rendelkezőket, vagy stílusosan megvilágított megoldásokat választ, a kreativitásnak nincsenek korlátai. Ezek az elválasztók garantálják a privát szféra lehetőségét, miközben a tér világos és barátságos marad.

BRUAG erkély akusztikai rendszer - a hatodik homlokzat

Az új erkélyakusztikai megoldás jelentősen csökkenti a zajterhelést, miközben megakadályozza az erkélyen folytatott beszélgetések utcán történő visszhangját a mennyezeten keresztül. A FORMBOARD TOP PINE® vagy CELLON® panelek nemcsak akusztikailag, hanem vizuálisan is lenyűgözőek. A perforált panelek mögé elhelyezett akusztikai lemezekkel kombinálva megfelelő hangelnyelési értékeket nyújtanak.

BRAUG teremakusztikai rendszer

Az MDF-ből, CELLON®-ból vagy tölgy rétegelt lemezből készült perforált, lézervágott panelek ideálisak belső terek akusztikájának javítására. A panelekkel burkolt beltéri falfelületek számos kreatív lehetőséget kínálnak egyedi terek kialakításához. LED háttérvilágítással, színes filccel vagy egyszerűen csak az átlátszó perforált panelekkel feldobható bármely belső tér, miközben segítenek csökkenteni a visszhangosságot és javítják a a komfortérzetet.

BRUAG perforált kertdesign

A CELLON® kerti termékek  kényelmes és privát környezet létrehozását teszik lehetővé. Több mint 100 tervezési lehetőség áll rendelkezésre, így könnyedén megtalálható a kert stílusához és a tulajdonosához illő opció.

A perforált, lézervágott falak elegáns megjelenést adnak a kertnek ellenállnak a szélterheléssel szemben, így biztosítva a szépséget és funkcionalitást.

BRUAG perforált válaszfal és elválasztó elemek

A mobil vagy fix beépítésű, MDF, CELLON® vagy tölgy rétegelt lemezből készült perforált, lézervágott válaszfalak és térelválasztók sokoldalú megoldást nyújtanak a tér funkciójának és esztétikai igényeinek megfelelően. A perforált válaszfalak kiválóan alkalmasak a tér felosztására miközben lehetővé teszik a fény és a hang áramlását. Ezek a perforált falak a visszhangosság csökkentésével javíthatják a tér akusztikáját. Emellett a perforált mintázatok stílusos megjelenést kölcsönöznek a térnek, lehetővé téve a fény és a szellőzés szabályozását.

BRUAG perforált lépcsőkorlátok

Az MDF-ből, CELLON®-ból vagy TÖLGY SPERRY WOOD-ból készült perforált, lézervágott lépcsőkorlát látványossá teszi a lépcsőket. Legyen szó korlátként vagy lépcsőfüggönyként történő használatról, ez a dizájnelem magára vonzza a figyelmet.

Akár 30 mm vastagságú anyagának köszönhetően a perforált részek mélységi hatása garantált. A panelek lézeres vágása lehetővé teszi saját tervezések megvalósítását.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ÉS VEGYE IGÉNYBE MŰSZAKI TÁMOGATÁSUNKAT MOST!