Szálcement – 4 kérdés

Pécs Vérellátó szálcement burkolat

4 kérdés, ami biztosan benned is felmerült már szálcement burkolat tervezése előtt

1. Mennyire tartós a szálcement burkolat?

A Swisspearl a világon egyedüliként 1965. óta gyárt szálcement homlokzatburkolatot. A táblákra a világon mindenhol érvényes és automatikus 10 év színtartóssági és 20 év funkcionális (tábla anyagára és a kiegészítőkre) garancia vonatkozik

2. A szálcement burkolat időjárásálló?

A projekt helyszínétől függően az épületeknek nehéz időjárási viszonyokat kell elviselniük, (pl. fagyot, intenzív napsütést vagy tengerparti környezetet) Ezek az egyes burkolattípusok függvényében korai öregedéshez vezethetnek. A Swisspearl termékei UV állóak, ellenállnak a tengerparti viszonyoknak, gyakorlatilag karbantartásmentesek. Nem kell aggódnia a burkolat idő előtti tönkremenetele miatt.

3. Mennyi a szálcement burkolat kálója?

A projekt tervezése során már úgy kell kiosztani a táblákat, hogy minél kevesebb legyen a hulladék. Cégünk projektre szabott útmutatással segít a burkolat maximális optimalizálása érdekében. Ez nemcsak csökkentheti a projekt összköltségét, hanem a kevesebb hulladék által a környezet számára is kedvezőbb.

4. Mi a helyzet a tűzbiztonsággal?

A Swisspearl táblák A2 s1 d0 besorolásúak. E mellett Magyarországon fontos még a homlokzati tűzterjedési határérték is. Szegecses kivitelre 45 perces míg ragasztott kivitelre 15 perces határértékkel rendelkezik a burkolat.

Ha tetszett a cikk kérjük ossza meg másokkal!


error: Content is protected !!