Swisspearl Vintago-Reflex

Új szálcement homlokzatburkolat érdes, élénk és fényes megjelenéssel

A Vintago-Reflex egy anyagában színezett szálcement panel, amelynek csiszolt, kissé érdes felülete fényes bevonattal van kombinálva. Ez a különleges kompozíció kiemelkedően szép megjelenést kölcsönöz a homlokzatburkolatnak. Kiválóan kombinálható Vintago és Reflex paneljeinkkel és ezáltal teljesen új tervezési lehetőségeket tár fel. A Vintago-Reflex szokatlan, de csodálatos kompozíciójával minden homlokzatot egyedivé és meglepővé tesz.

Határtalan tervezési lehetőség

Kiválóan kombinálható a Vintago és a Reflex homlokzatburkolatainkkal, és ezáltal egy teljesen új tervezési lehetőséget tár fel. A Vintago-Reflex szokatlan, de csodálatos kompozíciójával minden homlokzatot egyedivé és meglepővé tud tenni.

 

Termékinformációk

 

Méretválaszték

3.050×1.250 mm x 8 mm

2.530×1.250 mm x 8 mm

 

 

Színek

Swisspearl Vintago Reflex 9292
Swisspearl Vintago Reflex 9000
Swisspearl Vintago Reflex 9221

Antigrafiti védelem

A Swisspearl HR bevonat miatt az erős szennyeződések és grafiti felíratok könnyen eltávolíthatók és biztosítják az épület időtálló megjelenését.

Színtartósság

Éppúgy, mint a többi Swisspearl szálcement burkolat esetén a Vintago-Refex is teljeskörű – 20 év garanciát élvez, mely része a 10 év színtartóssági garancia. A HR bevonat megkönnyíti a gaffiti elvtávolítását a mély barázdákból. 

Burkolatok beépítése

A Vintago szálcement burkolat a hagyományos sík elhelyezéstől az egymásra fedő pikkelyes beépítési módig éppúgy, mint a látszó és rejtett rögzítési móddal egyaránt beépíthető.

A beépítési útmutató elérhető: Tervezési és kivitelezési segédlet

Tűzállósági osztály: A2-s1, d0

Környezetvédelmi terméknyilatkozat : EN 15804