Swisspearl homlokzatok

Swisspearl szálcement homlokzatburkolatok

Mi a szálcement homlokzatburkolat?

Az 1896-ban megalkotott ETERNIT szálcement anyagból a svájci ETERNIT folyamatos fejlesztésnek köszönhetően fejlődött ki mára a szakma által széles körben ismert szálcement homlokzatburkolat. Ez az építőanyag bármely épülettípus (lakó, kereskedelmi, kommunális, ipari) szerelt, átszellőztetett elven működő homlokzat kialakítására alkalmas építési rendszer.

Swisspearl nagy formátumú szálcement homlokzatburkolatok

A Swisspearl szálcement burkolat szerelt burkolat elve alapján működik. A táblák mögötti rétegek biztosítják a teherhordást a csapóeső elleni védelmet, valamint a hő- és hangszigetelést. A táblák hátoldalukon vízlepergető bevonattal, míg a vágott szélek impregnálással rendelkeznek. Az épületek homlokzatának megalkotásakor a Swisspearl® gazdag színpalettája ad segítséget a látványos hatások, a környezettel való harmónia létrehozására. A CARAT, REFLEX, AVERA, INCORA és TEXIAL sorozat mellett egyedi színek is kikeverhetők a RAL és az NCS színeiből. A színpalettát a NOBILIS sorozat teszi teljessé.

Swisspearl mart és perforált szálcement homlokzatburkolatok

A szálcement tulajdonságai ideálisak az esztétikus homlokzati megoldásokhoz, belsőépítészethez mart vagy perforált kivitelben. Az egyazon anyagból készült végtelen variáció inspirálóan hat, és a tervezési lehetőségek tárháza majdhogynem korlátlan lesz.

Swisspearl 5. homlokzat

Átforduló homlokzat

 

 

Swisspearl egyedileg formázott szálcement lapok

Színek

ZENOR és egyedi színek

Méretek
3.050×1.250mm    8mm
2.510×1.250mm    8mm 

Kialakítás
Nedves, még képlékeny állapotában minta felületre simított szálcement burkolat 

*Minden esetben kérje műszaki tanácsadásunkat!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ÉS VEGYE IGÉNYBE MŰSZAKI TÁMOGATÁSUNKAT MOST!