Swisspearl szálcement homlokzatburkolat

OMRRK Swisspearl szálcement homlokzatburkolat

Swisspearl szálcement homlokzatburkolat

A Swisspearl szálcement burkolat azt adja, amire egy homlokzatnak szüksége van; egyéniséget, karaktert, struktúrát, színt, és ami nagyon fontos egy nagyon hatékony védőréteget. A Swisspearl szálcement homlokzatburkolatok rendkívül nagy választékot biztosítanak homlokzatok tervezéséhez. Különféle felületi megjelenések, rögzítési módok, valamint panelméretek nagy szabadságot nyújtanak. Swisspearl minőség már több millió homlokzaton bizonyított, de a sikertörténetet alapját az ETERNIT 1897-es megjelenése alapozta meg.

Az ESAL Hungária Kft. a Swisspearl szálcement homlokzatburkolat hivatalos magyarországi disztribútora.

Tonality kerámia homlokzatburkolat

TONALITY® kerámia homlokzat

Természetesen sokoldalú – erről ismerhető meg a TONALITY® kerámiahomlokzat. A színek, felületek és formátumok széles választékának köszönhetően a homlokzatok tervezésének nincsenek határai. Alacsony felülettömege miatt egyszerű hátszerkezetet, valamint rugalmas és gyors szerelést tesz lehetővé. Összességében a kiváló minőségű kerámiahomlokzat egyszerűen gazdaságos megoldás.
Szálcement növénytartó

Swisspearl kert és design

Swisspearl szálcement növénytartók, bútorok és kiegészítők az ESAL Hungária Kft. kínálatában

Az esztétika, a rendkívüli formák, a tartósság és a funkcionalitás lenyűgöző harmóniája

NYILATKOZAT

Alulírott, mint az ESAL Hungária Kft ügyvezetője nyilatkozom, hogy Magyarországon kizárólag cégünk forgalmazhatja a SWISSPEARL és a Tonality termékeket. Cégünk nem tart fenn webáruházat, termékeinket kizárólag projektekre, a megrendelőnek szóló árajánlatunk alapján értékesítünk. Amennyiben cégünk neve és termékeink megjelennek és értékesítésre kerülnek valamely külföldi illetve magyarországi webáruházban, úgy cégünk semmiféle kötelezettséget nem vállal a teljesítésre.

Budaörs, 2023.07.07.

Petényi Norbert 

ügyvezető igazgató